2019-03-27 00:48


Incendiu la acoperişul Bisericii din curtea Arhiepiscopiei Râmnicului

 |  12:35
Incendiu la acoperişul Bisericii din curtea Arhiepiscopiei Râmnicului

Un incendiu a izbucnit, joi, la acoperişul de tablă alBisericii din curtea Arhiepiscopiei Râmnicului, din Râmnicu Vâlcea, iar la faţalocului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi cu scară pentruintervenţie la înălţime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă Vâlcea, căpitan Cătălin Popescu, focul a fost semnalat decătre măicuţele din apropiere, iar până la venirea pompierilor angajaţiiArhieepiscopiei au scos afară din biserică mai multe bunuri încercând să lesalveze. "Focul s-a manifestat la acoperişul bisericii, flăcările nu suntmari, dar sunt în mai multe locuri. Am intervenit cu două autospeciale cu apăşi spumă şi cu echipaj la înălţime folosindu-ne de scările pe care le avem îndotare iar în acest moment încercăm stă stingem incendiul. La faţa locului, s-adeplasat şi o ambulanţă SMURD pentru orice intervenţie, dar până în acestmoment nu avem victime intoxicate cu fum, arse sau rănite", a declaratcăpitan Cătălin Popescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervinpentru stingerea incendiului, acţionând atât prin interiorul, cât şi prinexteriorul bisericii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-01-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...