2016-10-22 21:24

ULTIMA ORA


Incendiu la fabrica de încălţăminte din Mogoşoaia

 |  18:33
Incendiu la fabrica de încălţăminte din Mogoşoaia

Cinci autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Ilfov şi Bucureşti s-au deplasat de urgenta, miercuri dupa-amiaza, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o fabrică de încălţăminte din localitatea ilfoveană Mogoşoaia.

Flacarile au cuprins o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime. La fata locului au ajuns si un echipaj de prim ajutor SMURD şi o autospecială de descarcerare, informeaza Mediafax.

Fabrica de încălăţăminte din Mogoşoaia a fost afectată de un incendiu şi în noiembrie 2009. Incendiul a produs atunci o poluare locală cu dioxid de azot, iar la monoxid de carbon valorile măsurate s-au încadrat sub limitele maxime, însă a fost depăşit pragul de alertă de 70% din valoarea admisă, potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: incendiu, fabrica de pantofi, mogosoaiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu puternic la o fabrică din Sibiu Un incendiu puternic a izbunit luni, la o fostă fabrică de cântare din Sibiu, patru autospeciale... 03 Oct 2016 | (0)
Putem şi noi: disciplină şi responsabilitate. O fabrică de iaurturi de tip laborator Fabrica unde se produc mărci faimoase de iaurturi şi produse din lapte, Danone, pare că merge... 13 Oct 2016 | (0)