2016-12-05 06:38

ULTIMA ORA


Incendiu la fabrica de încălţăminte din Mogoşoaia

 |  18:33
Incendiu la fabrica de încălţăminte din Mogoşoaia

Cinci autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Ilfov şi Bucureşti s-au deplasat de urgenta, miercuri dupa-amiaza, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o fabrică de încălţăminte din localitatea ilfoveană Mogoşoaia.

Flacarile au cuprins o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime. La fata locului au ajuns si un echipaj de prim ajutor SMURD şi o autospecială de descarcerare, informeaza Mediafax.

Fabrica de încălăţăminte din Mogoşoaia a fost afectată de un incendiu şi în noiembrie 2009. Incendiul a produs atunci o poluare locală cu dioxid de azot, iar la monoxid de carbon valorile măsurate s-au încadrat sub limitele maxime, însă a fost depăşit pragul de alertă de 70% din valoarea admisă, potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: incendiu, fabrica de pantofi, mogosoaiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu puternic la Consiliul de Stat din Paris Sute de persoane au fost evacuate după ce un incendiu s-a declanșat la Consiliul de Stat din... 29 Noi 2016 | (0)
Incendiu la o mare pensiune din Arieșeni și anexele sale O pensiune de dimensiuni mari din staţiunea Arieşeni şi două anexe au ars în totalitate, în... 27 Noi 2016 | (0)