2017-01-21 19:34

ULTIMA ORA


Incendiu la Mănăstirea Sihăstria Rarăului de la o lumânare aprinsă

 |  11:33
Incendiu la Mănăstirea Sihăstria Rarăului de la o lumânare aprinsă

Un corp de clădire al Mănăstirii Sihăstria Rarăului a ars în prima zi de Crăciun într-un incendiu provocat de o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată. Pompierii au salvat sediul administrativ, garajul şi magazia de lemne.

Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a Mănăstirii Sihăstria Rarăului, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Florin Monoranu.

Cu riscul de propagare la întreaga construcţie, la o clădire administrativă situată în apropiere, la garaj şi magazia cu lemne, în momentul sosirii pompierilor, flăcările au cuprins deja acoperişul şi etajul unei anexe (P+1).

Incendiul a mistuit două camere de la etajul construcţiei, pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, și acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. De asemenea, pereţii şi planşeul etajului s-au degradat. Etajul era folosit pentru cazarea vizitatorilor, iar parterul construcţiei avea destinaţia de brutărie.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar din primele date ale anchetei a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări lăsate nesupravegheate, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-20

TAGURI: Mănăstirea_Sihăstria_Rarăului, incendiu, lumânareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image