2016-12-10 11:17

ULTIMA ORA


Incendiu la noua ambasadă SUA

 |  11:36
Incendiu la noua ambasadă SUA

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la un subsol al unor blocuri din complexul rezidenţial Băneasa aflat în apropierea viitorului sediu al ambasadei SUA la Bucureşti ''La faţa locului se află două autospeciale cu apă şi spumă, un mobil de descarcerare şi o ambulanţă de prim ajutor. Este inundat de fum subsolul de la două scări de bloc. Sunt aproximativ 15 maşini parcate una dintre acestea fiind incendiată'', au explicat oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-04

TAGURI: Ambasada SUA, incendiu, BăneasaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NEGOESCU PETRU LIVIU
09 Sep 2011

Una este in titlu- alta in continut. Se simte scoala de jurnalism " Evenimentul Zilei" sectiunea " Gaina care naste pui vii" (ca pestii de acvariu).

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Trei autoturisme, implicate într-un accident în lanţ produs în Pasajul Băneasa Trei autoturisme au fost implicate, miercuri dimineaţa, într-un accident în lanţ produs în... 07 Dec 2016 | (0)
Linie specială de autobuze în perioada sărbătorilor Regia Autonomă de Transport București (RATB) pune la dispoziția bucureștenilor, începând de... 27 Noi 2016 | (0)