2016-10-26 14:43

ULTIMA ORA


Incendiu la o fabrică de bureți din Horezu

 |  22:42
Incendiu la o fabrică de bureți din Horezu

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fabrică de bureţi din oraşul Horezu. La faţa locului pompierii au intervenit cu patru autospeciale. O hală a unităţii de producţie a luat foc, informează Mediafax.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, incendiul a fost anunţat în jurul orei 15:15.  

"Focul a izbucnit la o hală a fabricii de bureţi, ai cărei pereţi şi acoperiş au fost distruse în mare parte, iar flăcările au afectat şi o altă clădire a firmei, care este situată în continuarea celei în care a izbucnit incendiul. În acest moment focul a fost localizat, a declarat căpitan Cătălin Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-12

TAGURI: Horezu, incendiu, burețiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu în Caracal: două persoane au murit Două persoane, ambele în vârstă de aproximativ 40 de ani, au murit, sâmbătă seara, într-un... 16 Oct 2016 | (1)
Incendiu puternic în sectorul 4 din Capitală Cinci autospeciale de stingere intervin, miercuri, la un incendiu izbucnit într-o casă nelocuită... 19 Oct 2016 | (0)