2016-12-08 22:20

ULTIMA ORA


Incendiu la o fabrică de bureți din Horezu

 |  22:42
Incendiu la o fabrică de bureți din Horezu

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fabrică de bureţi din oraşul Horezu. La faţa locului pompierii au intervenit cu patru autospeciale. O hală a unităţii de producţie a luat foc, informează Mediafax.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, incendiul a fost anunţat în jurul orei 15:15.  

"Focul a izbucnit la o hală a fabricii de bureţi, ai cărei pereţi şi acoperiş au fost distruse în mare parte, iar flăcările au afectat şi o altă clădire a firmei, care este situată în continuarea celei în care a izbucnit incendiul. În acest moment focul a fost localizat, a declarat căpitan Cătălin Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-12

TAGURI: Horezu, incendiu, burețiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Povestea unui copil de șase ani care și-a salvat frațiorii dintr-un incendiu O tragedie a fost oprită de un copil de șase ani din localitatea vasluiană Vutcani care și-a... 05 Dec 2016 | (0)
Incendiu puternic la Consiliul de Stat din Paris Sute de persoane au fost evacuate după ce un incendiu s-a declanșat la Consiliul de Stat din... 29 Noi 2016 | (0)