2016-10-21 23:30

ULTIMA ORA


Incendiu la o fabrică de cauciucuri din Suceava

 |  09:26
Incendiu la o fabrică de cauciucuri din Suceava

Nouă echipaje de pompieri au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit, vineri dimineaţă, la centrala termică a unei fabrici de cauciucuri din satul Slobozia, comuna suceveană Grăniceşti.

Şapte echipaje de pompieri au fost trimise în zonă pentru a stinge incendiul care a cuprins centrala termică a fabricii de cauciucuri, potrivit șefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, colonel Ioan Burlui. Ulterior, au mai intervenit alte două echipaje.

La 9 iunie 2011, la aceeaşi fabrică a avut loc o explozie care a dus la moartea a doi muncitori şi rănirea altuia. Explozia s-ar fi produs de la o scânteie care a aprins praful de cauciuc, în momentul în care mai mulţi mecanici încercau să schimbe un rulment de la un motor, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-13

TAGURI: incendiu, Suceava, fabrică, cauciucuriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu puternic la o fabrică din Sibiu Un incendiu puternic a izbunit luni, la o fostă fabrică de cântare din Sibiu, patru autospeciale... 03 Oct 2016 | (0)
Putem şi noi: disciplină şi responsabilitate. O fabrică de iaurturi de tip laborator Fabrica unde se produc mărci faimoase de iaurturi şi produse din lapte, Danone, pare că merge... 13 Oct 2016 | (0)