2016-12-08 13:59

ULTIMA ORA


Incendiu la un cămin de nefamilişti din Bucureşti

 |  13:46
Incendiu la un cămin de nefamilişti din Bucureşti

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la un cămin de nefamilişti din zona Liceul Mircea Eliade din Bucuresti. Un bărbat cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Arşi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Vasile Daniel, a spus că incendiul s-a produs la etajul doi al unui cămin de nefamilişti, dezafectat, în care stăteau mai multe persoane.

Vasile Daniel a precizat că un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost surprins de incendiu, acesta fiind scos imediat de echipele de intervenţie venite la faţa locului şi transportat la spital.

Incendiul a fost stins de persoanele aflate în zonă, iar la momentul la care au ajuns echipajele ISU focul ardea mocnit, a mai spus Vasile Daniel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

TAGURI: incendiu, camin nefamilisti, bucurestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

17 victime după un incendiu într-un cămin de fete din Turcia Douăsprezece persoane, inclusiv 11 adolescente, au murit într-un incendiu care a izbucnit la un... 29 Noi 2016 | (0)
Povestea unui copil de șase ani care și-a salvat frațiorii dintr-un incendiu O tragedie a fost oprită de un copil de șase ani din localitatea vasluiană Vutcani care și-a... 05 Dec 2016 | (0)