2017-01-19 19:33

ULTIMA ORA


Incendiu la un club din centrul municipiului Sibiu

 |  11:17
Incendiu la un club din centrul municipiului Sibiu

Un club din centrul Sibiului a fost distrus, sâmbătă, într-un incendiu care a izbucnit în interiorul clubului şi s-a extins la acoperiş şi la un restaurant din apropiere, pompierii intervenind încă pentru stingerea flăcărilor, existând, între altele, ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la un club din centrul municipiului Sibiu.

"Incendiul a pornit în interiorul clubului şi s-a extins apoi la acoperiş. Ulterior, s-a extins şi la un restaurant din apropiere", a declarat Silviu Albişor.

Conform sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, trei autospeciale ale ISU Sibiu intervin pentru stingerea incendiului, la acoperiş.

"Încă se intervine pentru lichidarea incendiului, iar cauzele producerii acestuia sunt în curs de stabilire. Din primele cercetări ar putea fi vorba despre neglijenţă sau acţiune intenţionată, încă nu ştim", a mai declarat Silviu Albişor.

Potrivit acestuia, în incendiu nu au existat victime, dar clubul a fost distrus din cauza flăcărilor şi a intervenţiei pentru lichidarea flăcărilor.

Incendiul s-a produs la unul dintre cele mai mari cluburi din Sibiu, situat în zona centrală a municipiului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image