2018-12-16 03:22


Începe Festivalul Internaţional al Dunării

 |  22:37
Începe Festivalul Internaţional al Dunării

Pe 12 august va începe cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional al Dunării. Festivalul se va desfășura la Tulcea, va debuta cu Târgul de meşteşugari și este replica manifestărilor similare care se desfăşoară o dată la doi ani în oraşele Ulm şi Noul Ulm, Germania.

Potrivit Primăriei municipiului Tulcea, evenimentul a fost adus la Tulcea în 2003, în urma parteneriatului încheiat între administraţiile din cele două oraşe. Târgul de meşteşugari va fi urmat de deschiderea expoziţiei vehiculelor de epocă. Totodată, la festival va concerta formația „Orient Expres”, informează Agerpres.

„Maşinile de epocă vor staţiona vineri în centrul oraşului, iar sâmbătă vom avea o prezentare pe strada Isaccei pe un traseu pe care anul acesta l-am prelungit, pentru că această defilare a trezit mereu interesul tulcenilor”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă,  primarul Constantin Hogea. 

Sâmbătă, manifestările vor continua cu o expoziţie de fotografie pe faleza oraşului „Tulcea - Natură şi Cultură”, de la ora 21:00 urmând să susţină concerte Bosquito şi Ştefan Bănică jr. Duminică vor concerta Crush şi Alexandra Ungureanu, Connect-R şi Smiley.  Luni, 15 august, manifestările de dimineaţă dedicate Zilei Marinei Române vor fi continuate seara de primărie cu concertele Analiei Selis, trupelor Vunk şi Iris, ele urmând să se încheie cu un foc de artificii. Bugetul alocat de Primăria municipiului Tulcea acestor manifestări este de 200.000 de lei, valoarea contractelor încheiate cu artiştii fiind de circa 160.000 de lei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...