2016-12-10 12:51

ULTIMA ORA


Incidente la Carnavalul de la Rio

 |  10:20
Incidente la Carnavalul de la Rio

Carnavalul de la Rio a fost marcat de un incident, în cadrul ceremoniei de anunţare a notelor oferite de juriu pentru defilările şcolilor de samba, precizează France Presse.

Un susţinător al unei şcoli de samba a intrat în zona unde se aflau organizatorii şi membrii juriului, a luat plicurile cu note, le-a rupt, apoi a fugit, precizează Agerpres.

Alţi susţinători ai mai multor şcoli de dans au invadat apoi zona, au aruncat scaunele de plastic pe care stăteau membrii juriului, iar poliţia a intervenit pentru a încercui zona, unde se afla de asemenea prezentatorul care anunţa notele pentru defilări. Mai mulţi susţinători s-au adunat apoi în spatele sambadromului şi au dat foc unui car de carnaval.

Incidentul se pare că a fost provocat şi de faptul că, în ultimul moment, a fost anunţată o schimbare a membrilor juriului. Reprezentanţii fiecărei şcoli de dans au fost convocaţi la o reuniune cu uşile închise în care au fost informaţi despre acest fapt. Un număr de 14 şcoli de samba au defilat vineri şi sâmbătă noaptea pentru a-şi disputa prestigiosul titlu de 'campioană a carnavalului' de la Sao Paolo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-16

TAGURI: incidente Rio, carnaval Rio, incidente carnaval Rio, scoala samba, samba RioComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gheorghe Hagi, despre incidentele de la Ovidiu: Mă înjură la mine acasă? Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă seară, referitor la incidentele de la Ovidiu, că... 04 Dec 2016 | (2)
Profesor de religie, cercetat penal după ce a lovit trei elevi cu Biblia în cap Un nou caz de agresiune la școală s-a întâmplat în urmă cu două zile la o școală dintr-un... 26 Noi 2016 | (0)