2016-10-24 15:45

ULTIMA ORA


Incidente la Carnavalul de la Rio

 |  10:20
Incidente la Carnavalul de la Rio

Carnavalul de la Rio a fost marcat de un incident, în cadrul ceremoniei de anunţare a notelor oferite de juriu pentru defilările şcolilor de samba, precizează France Presse.

Un susţinător al unei şcoli de samba a intrat în zona unde se aflau organizatorii şi membrii juriului, a luat plicurile cu note, le-a rupt, apoi a fugit, precizează Agerpres.

Alţi susţinători ai mai multor şcoli de dans au invadat apoi zona, au aruncat scaunele de plastic pe care stăteau membrii juriului, iar poliţia a intervenit pentru a încercui zona, unde se afla de asemenea prezentatorul care anunţa notele pentru defilări. Mai mulţi susţinători s-au adunat apoi în spatele sambadromului şi au dat foc unui car de carnaval.

Incidentul se pare că a fost provocat şi de faptul că, în ultimul moment, a fost anunţată o schimbare a membrilor juriului. Reprezentanţii fiecărei şcoli de dans au fost convocaţi la o reuniune cu uşile închise în care au fost informaţi despre acest fapt. Un număr de 14 şcoli de samba au defilat vineri şi sâmbătă noaptea pentru a-şi disputa prestigiosul titlu de 'campioană a carnavalului' de la Sao Paolo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-16

TAGURI: incidente Rio, carnaval Rio, incidente carnaval Rio, scoala samba, samba RioComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Los Angeles. Incidente sângeroase Poliția din Los Angeles (LAPD) a ucis două persoane în weekendul trecut, un adolescent... 04 Oct 2016 | (0)
Anchetă la TAROM după defecțiunea a trei avioane O alta aeronava TAROM a avut probleme inainte de decolare, vineri, dupa doua incidente de joi in... 14 Oct 2016 | (0)