2018-12-17 02:29


Inculpaţii în scandalul de la Deta rămân în arest

 |  15:16
Inculpaţii în scandalul de la Deta rămân în arest

Magistraţii Tribunalului Timiş au decis miercuri ca inculpaţii în scandalul de la Deta, între care cei doi fii ai primarului localităţii, să rămână în arest, respingând astfel cererea avocatei Camelia Ţăranu de judecare în libertate a celor cinci bărbaţi, informează Agerpres.

Avocata celor cinci inculpaţi în scandalul de la Deta, Camelia Ţăranu, le-a cerut miercuri magistraţilor Tribunalului Timiş să îi judece pe clienţii săi în stare de libertate, invocând mai multe vicii de procedură în ceea ce priveşte citarea acestora, dar şi pe motivul că ei nu reprezintă un pericol public.

Ea a invocat atât articole din Codul de procedură penală, cât şi prevederi ale CEDO, argumentând că arestarea este o măsură excepţională, care trebuie să fie luată în condiţii excepţionale, şi că este suficient dacă inculpaţilor li se va interzice să părăsească ţara sau localitatea.

Principalul suspect în comiterea agresiunile asupra părţilor vătămate în scandalul de la Deta, fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, le-a spus judecătorilor că el nu s-a sustras urmăririi penale, întrucât nici nu ştia că este căutat, deoarece nu a urmărit la televizor relatările despre cele întâmplate.

Bogdan Roman a fost prins de poliţişti vineri, în zona Pieţei Unirii din Timişoara, după ce a fost dat în urmărire generală şi consemn la frontieră la începutul săptămânii trecute.

El este presupus a fi principalul vinovat în scandalul de la Deta în care trei tineri au fost înjunghiaţi şi au ajuns la spital din cauza rănilor.

Foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...