2018-12-19 10:13


Infracţionalitatea a crescut, dar este sub control

 |  09:44
Infracţionalitatea a crescut, dar este sub control

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat, vineri, la Constanţa, că infracţionalitatea a crescut, însă acest fenomen nu este scăpat de sub control. Ministrul a adăugat că toate plângerile cetăţenilor sunt înregistrate acum la Poliţie.

Ministrul a explicat că fenomenul de creștere a infracţionalităţii se datorează, în principal, înregistrării în totalitate a plângerile cetăţenilor ca urmare a reorganizării sistemului.

"Dacă până nu demult toate aceste plângeri ale cetăţenilor nu erau înregistrate în totalitate la nivelul Poliţiei Române, astăzi urmărim ca fiecare eveniment să fie înregistrat, să luăm în evidenţă şi practic urmare a faptului că am început să înregistrăm toate evenimentele, sigur avem şi o creştere a infracţionalităţii, dar nu putem spune că fenomenul este scăpat de sub control", a declarat Igaş, potrivit  .

Acestei măsuri de reorganizare i se adaugă restructurarea ministerului cu disponibilizări care privesc toate structurile MAI. "Suntem în plin proces de reorganizare şi restructurare. Vor pleca în luna octombrie 5.500 de oameni din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor şi cu siguranţă procesul de reorganizare nu se va opri aici. În momentul de faţă nu discutăm despre alte disponibilizări. Parcurgem un traseu de restructurare, reorganizare şi modernizare al structurilor subordonate ministerului, avem următoarea etapă ceea ce înseamnă modernizarea Poliţiei Române, a Jandarmeriei, modernizarea tuturor structurilor din subordinea ministerului", a declarat ministrul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...