2018-12-12 05:26


Înghesuială pentru o promoţie la detergent. Sute de oameni, la magazinele din ţară - VIDEO

 |  13:14
Înghesuială pentru o promoţie la detergent. Sute de oameni, la magazinele din ţară - VIDEO
Sutede persoane s-au înghesuit, vineri dimineaţă, la supermarketuri din mai multeoraşe din ţară, pentru o promoţie la detergent, oamenii aşezându-se la coadă cucel puţin două ore înainte de deschiderea magazinelor.

Vaslui

Subsupravegherea poliţiştilor, jandarmilor şi a agenţilor de pază de la magazin,vasluienii s-au aşezat la rând cu cel puţin două ore înainte de deschidereasupermarketului pentru a fi siguri că vor beneficia de ofertă: 79,20 de leipentru 24 de kilograme de detergent.

Pentrua ţine situaţia sub control şi a evita incidentele, agenţii de pază aimagazinului au permis intrarea în unitate a cel mult zece persoane în acelaşitimp, fiecare având dreptul la două pungi de detergent de câte şase kilograme,pe lângă care mai primeau gratuit două, cu aceeaşi cantitate.

"Estefoarte avantajos, chiar dacă, la prima vedere, ai zice că nu ai ce face cuatâta detergent. Nu se strică, aşa că îl am pentru cel puţin un an. Lavremurile pe care le trăim, pot să zic că este o investiţie bună", adeclarat unul dintre vasluienii aflaţi la rând.

Dâmboviţa: Sute depersoane s-au călcat în picioare la magazine

Aproximativ500 de dâmboviţeni s-au călcat în picioare la trei magazine din Târgovişte,Pucioasa şi Găeşti, pentru a beneficia de promoţia la detergent: 12 kilogramela preţul de 40 de lei

LaPucioasa a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru acalma spiritele, după ce înghesuiala a degenerat în scandal. Oamenii, odatăintraţi în magazin, au început să îşi arunce pachete cu detergent, în timp ceunii dintre ei au căzut în busculada creată şi nu au mai apucat marfa.

"Esteincredibil ce se întâmplă. Aici ne-a adus sărăcia, eu nu am mai apucat nimic.S-au călcat în picioare, a fost ceva de groază. Am fost şi la zahăr şi la uleila promoţie", a spus o femeie.

LaTârgovişte, peste 200 de persoane s-au înghesuit la aceeaşi promoţie, iaroamenii au fost calmaţi tot prin intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor.

"Amstat de la ora 4.00 la coadă ca să fiu sigură că apuc. Nu avem bani, aceastaeste situaţia reală, nu ne mai ajungem de niciun fel", a declarat o femeiecare a reuşit să cumpere detergent, după câteva ore de stat la coadă.

Acelaşilanţ de magazine a avut promoţii, în ultimele săptămâni, şi la ulei şi zahăr,iar mii de persoane din mai multe oraşe au stat la cozi şi s-au călcat înpicioare pentru a cumpăra aceste produse la preţ redus, în unele cazuri uşilemagazinelor fiind distruse din cauza aglomeraţiei.

Oradea

Vineridimineaţă, sute de orădeni s-au aşezat la coadă în faţa unui magazin deschis înurmă cu o zi, pe Bulevardul Ştefan cel Mare.

"Ieri(joi - n.r.) s-a dat zahăr şi a fost şi mai multă lume. Am stat la rând camdouă ore. Astăzi (vineri - n.r.) se dă detergent", a declarat unul dintrecumpărători.

Înjurul orei 10.00, peste o sută de orădeni aşteptau la rând pentru a intra înmagazin, în timp ce zeci de cumpărători erau înăuntru, la case.

Orădeniiaşteptau să cumpere 12 kilograme de detergent, la un preţ de 40 de lei.

Joi,în ziua deschiderii, magazinul a fost luat cu asalt de sute de orădeni care auprofitat de promoţia zilei - şase kilograme de zahăr la preţul de 15 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...