2018-12-12 05:38


Înjunghiat în inimă în trafic

 |  14:41
Înjunghiat în inimă în trafic

Un bărbat a fost înjunghiat în piept de persoane necunoscute, în timp ce se afla la volanul autoturismului, aşteptând culoarea verde a semaforuluipe o stradă din Reghin.Din primele cercetări, se pare că totul s-a petrecut pe fondul unui conflict în trafic, în centrul municipiului Reghin.

Martor la această crimă a fost copilul victimei, în vârstă de doar 10 ani, care se afla în maşină. Speriat, acesta a fugit. Două persoane au înconjurat maşina victimei, iar unul dintre agresori a spart geamul din partea şoferului şi i-a înfipt bărbatului aflat la volan un cuţit în piept.  Martorii au alertat poliţia şi 112, iar la faţa locului au ajuns şi medicii care au încercat să îi salveze viaţa. Deşi au încercat aproximativ o jumătate de oră să îl stabilizeze, bărbatul a decedat.

Victima avea doar 37 de ani şi locuia în Reghin. Din nefericire, cuţituli-a atins inima.

Agresorii au fost prinşi la scurt timp în zona Târgu Mureşului şi au fost duşi la sediul IPJ Mureş pentru audieri. Cei doi sunt din Reghin.

Potrivit procurorului Dan Oltean, scena s-a petrecut în fața Primăriei Reghin, unde, pe trotuar se aflau doi indivizi care care au încercat să îl scoată pe bărbat din maşină. Acesta nu a vrut să iasă, a încercat să scape de cei doi, iar, în momentul în care s-a văzut încolţit de ei,a lovit o maşină parcată. Se pare că agresorii au antecedente penale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...