2017-01-24 23:19


Înjunghiată pe o stradă din Călăraşi

 |  11:03
Înjunghiată pe o stradă din Călăraşi

O tânără din municipiul Călăraşi, a ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost înjunghiată de un bărbat pe o stradă din oraş. În aceeași seară o altă femeie a fost atacată de o persoană cu un profil asemănător.

Sunând la 112 tânăra a reușit să cheme o ambulanță care a transportat-o urgent la spital, unde a fost operată.

"Acum este în stare stabilă, a avut un litru şi jumătate de sânge în burtă, a avut o sângerare abundentă pe care am reuşit să o oprim. Am avut dificultăţi în procurarea de sânge, pacienta având o grupă mai rară, dar s-a reuşit procurarea sângelui şi repet acum este în stare stabilă", a explicat medicul Paraschiva Chirilă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Călăraşi au constatat din primele cercetări că victima a fost acostată de un bărbat necunoscut, care ulterior a înjunghiat-o în abdomen.

"Tânăra este secretară la un post de radio local şi a fost înjunghiată de un necunoscut, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Mircea-Vodă. Ulterior agresorul a fugit. S-a început o anchetă pentru prinderea agresorului care este în desfăşurare", a susținut purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, inspector Ramona Tudor, potrivit .

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz mai ales că, înainte de înjunghierea tinerei de 22 de ani, o altă femeie a fost atacată de către un bărbat cu aceleaşi profil, însă acesta a reușit să scape după ce a sunat la 122. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-13

TAGURI: Călărași, injunghiatăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ELENA
23 Sep 2011

122? Si unde vine asta? :))
Random image