2019-02-21 04:05


Înregistrările pentru Loteria Vizelor 2012 au loc în perioada 5 octombrie - 3 noiembrie

 |  13:54
Inregistrărilepentru programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic între amiazazilei de 5 octombrie şi amiaza zilei de 3 noiembrie, informează Ambasada SUA laBucureşti, anunţând că în acest an procesul se va desfăşura integral online.

Ambasadaaminteşte că programul anual Loteria Vizelor pune la dispoziţie vize dereşedinţă permanentă persoanelor care îndeplinesc câteva criterii simple darstricte de calificare. Înregistrările sunt selecţionate printr-o tragere lasorţi generată de un computer. România va participa în programul din acest an,care se va desfăşura integral online.

Înregistrărilepentru programul Loteria Vizelor 2012 (DV-2012) trebuie transmise electronicîntre amiaza zilei de 5 octombrie 2010 (GMT-4) şi amiaza zilei de 3 noiembrie2010 (GMT-4). Solicitanţii pot accesa formularul de înregistrare electronică laadresa numai în timpul perioadei de înregistrare. Nu se percepe nicio taxă pentru atrimite o înscriere electronică.

Ambasadaaminteşte că, înainte de a trimite formularul de înregistrare electronicăpentru programul DV-2012, solicitanţii trebuie să citească atent instrucţiuniledetaliate care sunt postate pe pagina de web a Ambasadei SUA.

Odatăce solicitantul a reuşit să transmită înregistrarea electronică, acesta vavedea un ecran de confirmare cu numele său şi un număr unic de confirmare.Solicitanţii trebuie să tipărească acest mesaj şi să păstreze numărul deconfirmare într-un loc sigur. Solicitanţii nu vor putea să verifice dacă aucâştigat şi să continue cu solicitarea de viză fără acest număr de confirmare,atrage atenţia ambasada, adăugând că numărul de confirmare nu se mai poateobţine ulterior momentului înregistrării electronice.

Conformsursei citate, începând de la 1 mai 2011 solicitanţii pot verifica situaţiaînregistrării lor cu informaţiile personale şi numărul de confirmare la rubricaEntry Status Check pe pagina de web ."Entry Status Check" va fi singura modalitate pentru solicitanţi de averifica dacă au câştigat sau nu. Solicitanţilor nu li se va trimite nicioînştiinţare prin poştă sau prin e-mail. Mesajele primite prin e-mail carepretind că un solicitant a câştigat Loteria Vizelor şi va primi un număr deserie pentru un paşaport sau că a câştigat o sumă de bani sunt escrocherii.Aceste mesaje pot părea oficiale şi pot folosi simboluri sau imagini aleGuvernului Statelor Unite, dar ele şi paginile de internet asociate lor suntfalse.

Solicitanţiitrebuie să fie de asemenea precauţi în privinţa firmelor de intermediari carese oferă să transmită înscrierile în cadrul programului DV în numele acestora,se mai arat în comunicatul ambasadei. "Firmele de intermediere suntcunoscute pentru faptul că reţin numerele de confirmare ale solicitanţilor pânăla achitarea unor sume de bani, uneori împiedicându-i pe aceştia să continueprocesul de solicitare şi de primire a vizelor. Departamentul de Stat alStatelor Unite nu autorizează nicio companie privată să acţioneze în numelesău", se mai arată în comunicat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-06-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...