2018-12-19 13:57


INS: Recensământul se poate face şi online

 |  10:29
INS: Recensământul se poate face şi online

Institutul Naţional de Statistică(INS) a anunţat, vineri dimineață, că va autoriza o nouă procedură privind recensământul și anume aceea a autorecenzării. Principalul argument este creșterea ritmului de înregistrare al datelor până la 31 octombrie.   

"Pentru intensificarea ritmului de înregistrare al datelor în vederea finalizării recenzării tuturor persoanelor şi întregului fond de locuinţe până la data de 31 octombrie, Secretariatul Tehnic Central al Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor 2011 recomandă persoanelor care locuiesc în Municipiul Bucureşti şi care nu au putut fi contactate de recenzor să opteze pentru metoda autorecenzării", se precizează într-un comunicat al INS.

Urmează ca detaliile legate de "Procedura pentru autorecenzare" să fi prezentate vineri într-o conferinţă de presă, la ora 10.30.

Autorecenzarea este recomandată persoanelor care sunt dispuse să furnizeze informaţii statistice și dispun de mijloacele tehnice necesare, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10

TAGURI: INS, recensământ
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...