2017-01-19 21:15

ULTIMA ORA


Însărcinată la doar 11 ani

 |  21:01
Însărcinată la doar 11 ani

Mama unei fete de 11 ani, din comuna Săcele, județul Constanța, a depus o plângere penală la Poliţie împotriva unui tânăr de 21 de ani, după ce a constatat că fiica sa este însărcinată în şase luni.

Iulia Burdun, de 40 de ani, din comuna Săcele, s-a prezentat, vineri, la poliţie şi a depus plângere penală împotriva unui tânăr de 21 de ani, din Cobadin, care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa.

"Fetiţa a fost audiată în prezenţa mamei şi a unui consilier de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa şi a confirmat cele spuse de mamă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Carmen Şerbănescu.

Tânărul, prieten cu fratele fetei, a locuit în casa familiei Burdun pe perioada verii, iar în urma cercetărilor a reieşit că acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada iulie - decembrie 2011.

"În toată această perioadă cei doi au întreţinut relaţii sexuale, în urma cărora fata a rămas însărcinată, purtând acum o sarcină de aproximativ 24 de săptămâni", au explicat anchetatorii.

Deși plecat la Botoşani, tânărul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fetiţa, dar a susţinut că acestea au fost consimţite şi că ei doi se iubesc. Acuzatul este aşteptat, luni, pentru a da declaraţii la Poliţie, pe numele său fiind deja deschis dosar de cercetare penală pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

Mama fetei a depus plângerea la poliţie, după ce a aflat abia săptămâna aceasta că fiica ei de 11 ani este însărcinată, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-26

TAGURI: fetiţă, însărcinată, SăceleComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image