2017-01-19 13:05

ULTIMA ORA


Instititul Matei Balş, obligat să comunice dosarul medical în cazul morţii actorului Toni Tecuceanu

 |  19:42
Instititul Matei Balş, obligat să comunice dosarul medical în cazul morţii actorului Toni Tecuceanu

Institutul Matei Balş a fost obligat de instanţă să comunice familiei actorului Toni Tecuceanu dosarul medical al "cârcotaşului", după ce Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauza părţii vătamate în acest caz.

După mai bine de un an şi jumătate de luptă în justiţie, familia actorului Toni Tecuceanu a câştigat în instanţă dreptul de a intra în posesia dosarului medical complet al acestuia.

Tribunalul Bucureşti a admis astăzi cererea moştenitorilor artistului. Astfel, Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală a fost obligat să comunice în scris familiei Tecuceanu dosarul medical complet al "cârcotaşului" şi să ofere explicaţii în scris privind starea de carantină instituită asupra spitalului bucureştean în perioada în care acesta a fost internat acolo, conform unui comunicat remis “Puterea” de familia actorului.

"Este o decizie absolut fireascăşi corectă a Justitiei din România. Nimeni nu poate să interzică rudelor unui pacient decedat într-un spital să ştie de ce acesta a murit. Este un moment istoric, pentru că astăzi s-a creat un precedent. Nimeni în România nu a mai câştigat până acum un dosar medical în instanţele din România. Lupta încă nu s-a încheiat, dar suntem pregătiţi să mergem până la capăt. Mulţumesc avocatului Mihai Râpcea şi echipei de avocaţi de la Urban şi Asociatţii", a declarat Paul, fratele regretatului actor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image