2016-10-23 23:31

ULTIMA ORA


Întârzieri de până la două ore pe aeroporturile din Bucureşti

 |  11:27
Întârzieri de până la două ore pe aeroporturile din Bucureşti

Operaţiunile de degivrare au provocat întârzieri de până la două ore pe aeroporturile din Bucureşti. Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Aeroporturi Bucureşti a anunţat, miercuri, că, în pofida condiţiilor de iarnă, circulaţia este deschisă.

"Circulaţia este deschisă pe aeroporturile Băneasa şi Otopeni, existând întârzieri la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare (n.r. - dezgheţare cu un lichid special) a aeronavelor", a declarat Valentin Iordache.  Pe Aeroportul Otopeni întârzierile la decolare şi aterizare sunt de 30 - 40 minute, iar pe Aeroportul Băneasa, deoarece până în prezent au fost programate doar decolări, de până la 2 ore, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-21

TAGURI: întârzieri, aeroporturi, BucureștiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alba – neagra înfrăţirii. Londra se ”leapădă” de Bucureşti Un bucureştean supărat pe autoritatea locală pentru că întârzie restituirea proprietăţilor... 09 Oct 2016 | (1)
Începe furnizarea căldurii în București Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anuntat ca va da drumul la caldura in... 07 Oct 2016 | (0)