2017-01-18 08:10

ULTIMA ORA


Interdicţie de a părăsi ţara pentru Nelu de la Craiova

 |  09:47
Interdicţie de a părăsi ţara pentru Nelu de la Craiova

În urma acuzației de fi înşelat 30 de persoane cu suma de 1,5 milioane de euro, sub pretextul că le vor vinde locuinţe într-un cartier rezidenţial, cântăreţul de manele Nelu Anca, a primit interdicţia de a părăsi ţara, iar patronul firmei "Patria Imobiliare", Costinel Silviu Diculescu, a fost arestat pentru 29 de zile, în baza unui mandat emis de Tribunalul Dolj.

Atât Diculescu, cât şi manelistul Nelu de la Craiova pot face recurs la instanţa superioară, potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecătorul Daniel Stancu.

Procurorii au audiat patru persoane în urma perchezițiilor efectuate, miercuri, în Craiova, pentru destructurarea unei grupări ce se ocupa cu înşelăciuni imobiliare, prejudiciul în acest caz ridicându-se la 1,5 milioane de euro.

Prin încheierea unor contracte de vânzare – cumpărare, cu privire la imobile situate în zona rezidenţială de la Malu Mare, gruparea, care acţiona în municipiul Craiova, avea drept scop obţinerea de beneficii financiare substanţiale.

Mai multe antecontracte de vânzare - cumpărare cu persoane fizice şi juridice, având ca

obiect vânzarea unor suprafeţe de teren intravilan, situate în comuna Malu Mare, au fost negociate de Silviu Diculescu care se prezenta drept dezvoltator imobiliar.

Deși a încasat suma de 70.000 de euro și și-a luat angajamentul să construiască un imobil, Silviu Diculescu nu a mai încheiat contractele de vânzare - cumpărare.  O parte dintre imobilele promise au fost indisponibilizate, înstrăinate către terţi sau ipotecate pentru garantarea unor credite, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-08

TAGURI: interdicție, Nelu de la CraiovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image