2019-03-25 04:35


Ioan Oltean: Avem cea mai distructivă Opoziţie din Europa

 |  12:08
Ioan Oltean: Avem cea mai distructivă Opoziţie din Europa

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a afirmat, sâmbătă, la școala de vară de la Eforie Nord, că actuala Opoziţie din România este cea mai distructivă din Europa. ''Avem cea mai distructivă Opoziţie care există în Europa în acest moment. Este cea mai distructivă Opoziţie care a existat în România din anul 1990 încoace. Este o Opoziţie care să bage dezinformare, minciună şi să facă tot ceea ce este necreştinesc pe lumea aceasta'', le-a spus reprezentantul PDL tinerilor democrat-liberali care, în perioada 1-4 septembrie, participă la o şcoală de vară organizată în staţiunea Eforie Nord. Secretarul general al PDL a susţinut că, în ciuda atitudinii Opoziţiei, măsurile bune luate de actualii guvernanţi, măsuri nepopuliste, au dus România pe ''un drum stabil, care le oferă pensionarilor şi bugetarilor garanţia că vor fi plătiţi în fiecare lună''

De asemenea, Ioan Oltean, întrebat cum comentează afirmaţiile potrivit cărora Opoziţia va câştiga alegerile, a declarat sâmbătă că reprezentanţii USL pot visa la câştigarea alegerilor, dar PDL o să-i trezească la realitate.

„Lăsaţi-i să se simtă bine. Am mai cunoscut unul care s-a simţit bine de seara până dimineaţa. Au visat bine de seara până dimineaţa. (...) Le urăm vise plăcute celor de la USL pentru că-i trezim noi la realitate fără niciun fel de problemă”, a adăugat Ioan Oltean, la cea de treia zi a lucrărilor şcolii de vară de la Eforie Nord, potrivit Agerpres. Oltean are convingerea că PDL va câştiga alegerile în 2012 şi pe cele din 2014, iar acele sondaje care arată că USL se află la 60% nu sunt reale. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: Ioan Oltean, PDL, Opoziție
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATES
03 Sep 2011

mai poti spune ceva? am citit rubrica "din putul gindirii- categoria emil bobu". aroganta acestor personaje este proverbiala, jignirile sunt "cum e turcu' si pistolu"...nivel de ciresica, pardon ca asta e circiuma de lux, nivel de bodega,gen tiganca imputita, broasca riioasa... mai poti cere bun -simt??? apropo, firma doamnei sotii a individului din poza, merge binisor? :)))
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...