2018-12-17 21:25


Ioan Oltean, în pragul demisiei

 |  20:04
Ioan Oltean, în pragul demisiei

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a declarat, astăzi, la Bistriţa, că după alegerile locale ar putea exista discuţii în legătură cu înlocuirea sa din funcţie, dar acest lucru va fi decis după analizarea rezultatelor finale.

“Funcţiile se pierd fie prin demisie, fie cere partidul să te demită. Vom purta discuţii. Deocamdată aştept rezultatele votului la nivel naţional şi în funcţie de aceasta vom proceda în consecinţă”, a explicat Oltean. Potrivit Agerpres, Ioan Oltean a recunoscut că scorul politic care se preconizează a fi obţinut la nivel naţional de PDL, de peste 22%, este sub obiectivul propus de 25%, motiv pentru care vorbeşte despre convocarea conducerii partidului după alegeri, pentru 'o analiză foarte serioasă', având în vedere că urmează alegerile parlamentare. În ceea ce priveşte procentele sub aşteptări, liderul PDL consideră că partidul său a fost sancţionat prea repede şi prea drastic de electorat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-15

TAGURI: ioan oltean, pdl, bistrita, alegeri locale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CITITOR
12 Iun 2012

Nu mai asteptati, domnule Ioan Oltean !
TRAIAN NICOARA
12 Iun 2012

Pana cand PDL nu se curata de mediocritati ca Basescu,Udrea,Olteanu etc.,etc. ,nu se redreseaza.
NUITA
12 Iun 2012

ti-a stat "broasca " in gat -papitoiule-dute la sapa ca ai secat si furat din bani statului cu afacerile tale din energie. basistule-aut din parlament-
Random imageUltimele stiri


loading...