2018-10-16 08:49


Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias

 |  23:51
Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias

Preşedintele de onoare al PSD, fostul şef al statului Ion Iliescu, este internat la Spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău în cursul zilei de miercuri, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu, a confirmat că Ion Iliescu este internat pentru un control de rutină.

Sursele medicale citate au precizat că Ion Iliescu a fost internat miercuri după-amiază şi va fi pregătit pentru investigaţii endoscopice.

Ion Iliescu a participat, marţi, la şedinţa CExN al PSD, unde s-a decis excluderea lui Mircea Geoană din partid. Potrivit unor surse, în cadrul şedinţei liderii PSD au avut schimburi de replici dure, protagonişti fiind inclusiv Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

După şedinţă, Mircea Geoană a declarat că Ion Iliescu este "piaza rea" a partidului, că formaţiunrea nu va putea fi reformată câtă vreme fostul preşedinte al PSD va avea influenţă în partid. Geoană a mai vorbit despre "ranchiuna" pe care Ion Iliescu o are faţă de orice lider al PSD.

La rândul său, Ion Iliescu l-a acuzat pe Geoană de "obrăznicie".

Ion Iliescu a fost operat, în mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, după ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi şi a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Intervenţia a fost realizată în 18 mai 2005, iar Iliescu a rămas atunci în spital până aproape de sfârşitul lunii, din cauza unor dureri în piept, apărute la câteva zile după montarea stenturilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...