2016-12-10 11:15

ULTIMA ORA


Ion Iliescu: Porecla primită de Geoană a avut un fundament

 |  08:36
Ion Iliescu: Porecla primită de Geoană a avut un fundament

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, joi, la Piteşti, că porecla pe care Mircea Geoană a primit-o de la el "a avut un fundament", având în vedere că acesta nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui să facă.

"În general nu îmi cerea sfatul. Eu nu am avut de ce să-l caut. Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament... Cert este că trebuie să respecte Statutul partidului", a declarat preşedintele de onoare al PSD.

Potrivit lui Iliescu, soluția Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD a fost înaintată Comitetului Executiv, iar Mircea Geoană nu mai trebuie audiat încă o dată aşa cum a cerut.

"Diferența între mine şi băieţii tineri este că eu am trecut prin tinereţe. Ştiu ce înseamnă imboldurile acesteia. Fiecare acţionează aşa cum crede şi cum poate. Am sprijinit şi voi sprijini conducerea mai tânără a partidului. Eu sper ca aceste procese să întărească, nu să slăbească partidul", a explicat Ion Iliescu, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-17

TAGURI: Iliescu, Geoană, poreclăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mircea Geoană, despre Fidel Castro: A murit ultimul lider al Războiului Rece Fostul ministru de Externe Mircea Geoana, presedintele PSRO, a declarat sambata ca liderul... 26 Noi 2016 | (6)
Ion Iliescu va fi prezent în tribuna oficială la parada militară de la Arcul de Triumf Fostul președinte Ion Iliescu va participa, joi, la parada militară de la Arcul de Triumf care... 30 Noi 2016 | (1)