2016-10-27 14:07

ULTIMA ORA


Ion Mincă va fi exclus din PC din cauza soției

 |  11:46
Ion Mincă va fi exclus din PC din cauza soției

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, va propune marţi Biroului Executiv Central (BExC) excluderea din partid a lui Ion Mincă, preşedinte al filialei Constanţa şi primar interimar al oraşului Mangalia, pentru că soția acestuia a trecut la UNPR.

''I-am cerut lui Ion Mincă demisia din toate funcţiile din partid imediat după plecarea Lilianei Mincă. Nu agreez ideea ca o familie să stea cu un picior în Opoziţie şi cu altul la Putere, aşteptând o oportunitate după alegeri! Având în vedere că nu şi-a dat demisia tocmai pentru a-şi păstra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marţi Biroului Executiv Central excluderea sa din partid'', precizează liderul conservatorilor într-un comunicat. Astfel, PC va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local.

În acest context, Ion Mincă a declarat, joi, că va candida din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) la o funcţie în administraţia publică locală la alegerile din 2012. ''Am luat hotărârea să candidez din partea UNPR pentru o funcţie în administraţia locală a oraşului Mangalia la alegerile care vor avea loc în 2012'', a declarat acesta. Ion Mincă ocupă funcția de primar interimar al oraşului Mangalia în locul lui Mihai Claudiu Tusac (PSD), după ce Agenţia Naţională de Integritate a constatat că alesul social-democrat se află în situație de incompatibilitate, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-02

TAGURI: Ion_Mincă, PC. PSD, UNPR, Daniel_ConstantinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALLANA
13 Ian 2012

Mai rau decat pe vremea comunismului.Bravos!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Funcţionarii din primării dau buzna în sindicat După schimbarea primarilor, gradul de sindicalizare din primăriile de sector a crescut... 11 Oct 2016 | (4)