2017-01-19 21:24

ULTIMA ORA


Ion Mincă va fi exclus din PC din cauza soției

 |  11:46
Ion Mincă va fi exclus din PC din cauza soției

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, va propune marţi Biroului Executiv Central (BExC) excluderea din partid a lui Ion Mincă, preşedinte al filialei Constanţa şi primar interimar al oraşului Mangalia, pentru că soția acestuia a trecut la UNPR.

''I-am cerut lui Ion Mincă demisia din toate funcţiile din partid imediat după plecarea Lilianei Mincă. Nu agreez ideea ca o familie să stea cu un picior în Opoziţie şi cu altul la Putere, aşteptând o oportunitate după alegeri! Având în vedere că nu şi-a dat demisia tocmai pentru a-şi păstra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marţi Biroului Executiv Central excluderea sa din partid'', precizează liderul conservatorilor într-un comunicat. Astfel, PC va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local.

În acest context, Ion Mincă a declarat, joi, că va candida din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) la o funcţie în administraţia publică locală la alegerile din 2012. ''Am luat hotărârea să candidez din partea UNPR pentru o funcţie în administraţia locală a oraşului Mangalia la alegerile care vor avea loc în 2012'', a declarat acesta. Ion Mincă ocupă funcția de primar interimar al oraşului Mangalia în locul lui Mihai Claudiu Tusac (PSD), după ce Agenţia Naţională de Integritate a constatat că alesul social-democrat se află în situație de incompatibilitate, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-02

TAGURI: Ion_Mincă, PC. PSD, UNPR, Daniel_ConstantinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALLANA
13 Ian 2012

Mai rau decat pe vremea comunismului.Bravos!

Adauga un comentariu

Random image