2017-01-23 18:55


Irinel Columbeanu a cerut revizuirea deciziei prin care Irina i-a fost încredinţată mamei sale

 |  17:05
Irinel Columbeanu a cerut revizuirea deciziei prin care Irina i-a fost încredinţată mamei sale
IrinelColumbeanu a făcut o cerere de revizuire a deciziei prin care TribunalulBucureşti a dispus, în 4 aprilie, ca până la rămânerea definitivă a hotărâriide divorţ Irina să-i fie încredinţată mamei sale, Monica, procesul fiindamânat, joi, la solicitarea reclamantulu

"Motivelepentru care se cere revizuirea deciziei Tribunalului Bucureşti prin care IrinaColumbeanu a fost încredinţată provizoriu către Monica Columbeanu sunt:Tribunalul a dat Monicăi Columbeanu mai mult decât a cerut, respectiv, deşi s-acerut încredinţarea până la rămânerea definitivă a divorţului, Tribunalul adispus încredinţarea până la rămânerea irevocabilă a hotărârii de divorţ",se arată se arată într-un document remis, joi, MEDIAFAX.

Deasemenea, acelaşi document menţionează că "Tribunalul a motivat Decizia deîncredinţare pe probe care există într-un alt dosar, aflat pe rolul unei alteinstanţe de judecată - judecătorii nu au făcut parte din acel complet" şică "Tribunalul nu a scos din Casa de Valori a instanţei probele depuse desubsemnatul Irinel Columbeanu, pe care le-a considerat «că ...nu constituie unmijloc serios de dovadă» - deşi nu le studiase, dovadă fiind că nu existăadrese de ridicare şi depunere de către instanţă la Casa de valori a acestorprobe, lucru constatat de mine odată cu trimiterea dosarului la JudecătoriaBuftea pentru investirea Decizei cu formulă executorie".

Totodată,Irinel Columbeanu spune: "Tribunalul a consemnat în Decizia deîncredinţare afirmaţii pe care subsemnatul nu le-am făcut niciodată, din contrăafirmaţiile mele demonstrau contrariul. Cu titlu de exemplu, înregistrărileaudio-video prin care Veronica Bulai povestea despre viaţa în America au fostdepuse la Casa de Valori a Tribunalului pentru a demonstra că Monica Columbeanunu este o mamă bună, iar Tribunalul a consemnat, din contră, că am depus acesteprobe «cu scopul declarat şi manifest de a o denigra» pe mama fiiceimele".

"Pentruaceste considerente am solicitat la data de 11.04.2011 copie după caietulgrefierului. Pănâ în prezent acest document nu mi-a fost eliberat de Tribunal.Astăzi 19.05.2011 subsemnatul am solicitat amânarea judecăţii cererii derevizuire deoarce revizuirea Deciziei de încredinţare nu se poate judeca pânăcând Tribunalul nu va soluţiona cererea de îndreptare a erorilormateriale/omisiunilor din Decizia de încredinţare", încheie IrinelColumbeanu declaraţia.

Pede altă parte Monica Columbeanu şi-a prezentat punctul de vedere, într-oscrisoare deschisă remisă presei săptămâna trecută.

"Irineleste bărbatul cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânără, şi alcărui copil l-am născut din toata dragostea. Astăzi totul s-a schimbat pentrucă acesta m-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil şi continuă să o facă şi înprezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate,până la urmă, reuşeşte să mă omoare", se arată în debutul scrisorii.

"Tatălei nu numai că nu ne ajută, dimpotrivă, mi-a luat toate resursele pe care leaveam pentru mine şi fetiţă. Nu mi-am dorit niciodată să spun nimic rău despretatăl copilului meu. Să spun lucruri care ar putea să o determine pe fiicanoastră să-l urască şi să-l dispreţuiască pentru acţiunile pe care leintreprinde acum fără să-i pese de startul în viaţa nefericită pe care i-l dă.Dacă i-ar păsa de Irina nu ar putea să o rănească pe propria ei mamă. Poatenimeni nu crede că mi-a luat toti banii munciţi de mine, că i-a transferat purşi simplu în contul lui, că mi-a luat casa, maşina. Toate acestea au fost muncamea, nu i-a păsat că m-a lasat la propriu, pe stradă. În mijlocul noptii atrebuit să plec pentru ca un ordin judecătoresc mi-a fost lipit pe uşă spunându-mi-secă nu am dreptul să locuiesc în casa în care am crescut-o pe fetiţa noastră. Afăcut tot şi face în continuare tot ce-i stă în putinţă să mă desfiinţeze, sămă sfâşie", mai scrie aceasta în documentul făcut public în urmă cu osăptămână.

IrinelColumbeanu s-a întâlnit, marţi, cu preşedintele Comisiei pentru drepturileomului din Cameră, Nicolae Păun, el declarând că a lăsat un document scris lacomisie şi că speră în modificarea legislaţiei în domeniul protejăriiintereselor copiilor.

DirectorulDirecţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Ilfov,Adrian Dumitrescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX că specialiştii auconstatat că nu sunt întrunite condiţiile pentru decăderea Monicăi Columbeanudin drepturile părinteşti.

Direcţiaa finalizat raportul privind evaluarea Irinei Columbeanu, care a urmărit săstabilească relaţia acesteia cu mama sa.

IrinelColumbeanu a cerut decăderea din drepturile părinteşti a Monicăi pe motiv căşi-ar fi agresat fiica.

TribunalulBucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mameiei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de deciziaJudecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţiafinală privind divorţul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image