2016-12-09 07:48

ULTIMA ORA


Irinel Columbeanu a venit la Guvern, pentru a cere ajutorul lui Boc în cazul fiicei sale

 |  15:11
Irinel Columbeanu a venit la Guvern, pentru a cere ajutorul lui Boc în cazul fiicei sale
Omul deafaceri Irinel Columbeanu a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru adepune la Registratura Guvernului un document prin care solicită ajutorul premieruluiEmil Boc în cazul fiicei sale, Irina.

DirectorulDirecţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Ilfov,Adrian Dumitrescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că specialiştii au constatat că nu suntîntrunite condiţiile pentru decăderea Monicăi Columbeanu din drepturilepărinteşti.

Direcţia afinalizat raportul privind evaluarea Irinei Columbeanu, care a urmărit săstabilească relaţia acesteia cu mama sa.

IrinelColumbeanu a cerut decăderea din drepturile părinteşti a Monicăi pe motiv căşi-ar fi agresat fiica.

În 3 mai,omul de afaceri Irinel Columbeanu a sesizat DGASPC Ilfov, susţinând că din 29aprilie nu mai ştie nimic despre Irina, care nu a mai fost la grădiniţă şi nicinu a mai fost văzută.

DirectorulDGASPC Ilfov preciza atunci că sesizarea făcută de Irinel Columbeanu a fosttrimisă către DGASPC Sector 5, pentru că acolo locuieşte acum minora, urmând caspecialiştii să înceapă verificările.

TribunalulBucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mameiei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de deciziaJudecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţiafinală privind divorţul.

InstanţaTribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanu faţă dedecizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui IrinelColumbeanu, până la decizia finală privind divorul.

IrinelColumbeanu trebuie să îi plătească Monicăi 2.000 de lei lunar pentru îngrijireafetiţei.

MonicaColumbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveană Izvorani asoţului ei pentru a o lua pe Irina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanuşi nu a fost niciodată primită pe proprietatea acestuia. În 15 aprilie, MonicaColumbeanu a reuşit să ia copilul de la reşedinţa soţului ei, după ce a venitînsoţită de un executor judecătoresc, avocaţi şi poliţie pentru a-şi luafetiţa, în urma deciziei instanţei de a-i încredinţa minora până la soluţionareaprocesului de divorţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image