2018-12-19 16:22


Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale

 |  14:40
Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale

Monica Columbeanu s-a prezentat, joi dimineaţă, laTribunalul Bucureşti, care a luat în discuţie o cerere prin care IrinelColumbeanu a contestat decizia prin care această instanţă a încredinţat-otemporar pe Irina mamei sale.

Dupăjudecarea acestei cereri, Monica Columbeanu a plecat de la instanţă fără a facedeclaraţii.

TribunalulBucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irinasă fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu,admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, caredăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

InstanţaTribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanu faţă dedecizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui IrinelColumbeanu, până la decizia finală privind divorul.

IrinelColumbeanu va trebui să plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentruîngrijirea fetiţei.

Înurma deciziei instanţei, Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa dincomuna ilfoveană Izvorani a soţului ei pentru a o lua pe Irina, însă nu a pututvorbi cu Irinel Columbeanu şi nu a fost niciodată primită pe proprietateaacestuia.

Abiavineri, însoţită de un executor judecătoresc, aceasta a putut intra peproprietatea de la Izvorani, pentru a o lua pe Irina.

Procesulde divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a JudecătorieiBuftea, următorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...