2017-01-18 06:09

ULTIMA ORA


Italia: Doni şi Sartor au fost arestaţi!

 |  13:14
Italia: Doni şi Sartor au fost arestaţi!

Justiţia italiană a arestat alte 17 persoane în scandalul ''Calcioscommesse'', al pariurilor ilegale care a zguduit în vară fotbalul din Peninsulă, anunţă cotidianul La Repubblica.

Printre cei 17 arestaţi, acuzaţi de asociere criminală şi fraudă sportivă, se numără fostul căpitan al echipei Atalanta, Cristiano Doni, care a fost suspendat trei ani şi jumătate de justiţia sportivă în urma unei anchete anterioare. Conform ultimelor investigaţii, Doni a fost implicat în trucarea a cel puţin trei partide din sezonul trecut, când Atalanta era în eşalonul secund, potrivit Agerpres.

În afară de Doni, au mai fost arestaţi doi foşti jucători, Luigi Sartor (Parma, Vicenza, Inter şi Roma) şi Alessandro Zamperini (care a evoluat în diviziile inferioare), precum şi doi fotbalişti în activitate: Carlo Gervasoni (Piacenza, în prezent suspendat) şi Filippo Carobbio (Spezia).

Potrivit presei italiene, sunt investigate şi trei meciuri din sezonul trecut al Serie A: Brescia - Bari, Brescia - Lecce şi Napoli - Sampdoria.

Poliţia a descoperit o reţea transnaţională de pariuri ilegale, cu sediul în Singapore şi baze operaţionale în Europa de Est, reţea condusă de un anume Eng Tan Seet, alias Dan.

În vară, scandalul Calcioscommesse a dus la arestarea a 16 persoane, printre care fostul internaţional italian Giuseppe Signori. Afacerea pariurilor ilegale a venit la cinci ani după scandalul Calciopoli, ce a dus la retrogradarea lui Juventus Torino, căreia i-au fost retrase două titluri de campioană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: Arestari, italia, pariuri, doni, sartorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image