2016-12-04 03:58

ULTIMA ORA


Iulia Timoşenko este maltratată în închisoare, susţine fiica sa

 |  12:10
Iulia Timoşenko este maltratată în închisoare, susţine fiica sa

Fiica fostului premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko, a declarat în faţa Congresului american că mama sa este „maltratată” în închisoare, cerând administraţiei Obama să preseze guvernul de la Kiev să o elibereze.

Evghenia Carr, fiica lui Timoşenko a declarat că aceasta a fost „încarcerată ilegal, maltratată şi umilită”, într-o audiere în faţa subcomisiei pentru afaceri europene din Senat, scrie Mediafax. Aceasta a mai precizat că fostul premier ucrainean şi lider al opoziţiei din Ucraina a fost „privată de somn şi intimidată cu scopul de a fi doborâtă”, adăugând că a fost aproape „de a muri”, din cauza unei „scăderi misterioase a presiunii arteriale”.

Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare în luna octombrie pentru abuz de putere, comis în 2009, în timp ce deţinea funcţia de premier al Ucrainei. Aceasta s-a declarat nevinovată, afirmând că a primit condamnarea din cauza conflictului pe care-l are cu actualul preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-28

TAGURI: inchisoare Ucraina, maltratare Timosenko, inchisoare Timosenko, conditii detentie UcrainaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
02 Feb 2012

Vag, foarte vag, nu se aduce nimic concret in spijinul afirmatiei ca este torturata sau maltratata. Doar nu si-a inchipuit ca o sa-i asigure un fel de room-service cu bonus de spa cu tratamente cosmetice, TV si internet la dispozitie, ca o sa aiba program de voie sa doarma pana la ora 10. Regimul de detentie este dificil, prin definitie, altfel ar fi o aglomeratie teribila (s-ar da si spaga !) cine intra mai repede la mititica.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fostul sindicalist Liviu Luca, în greva foamei din cauza condiţiile de detenţie Fostul sindicalist Liviu Luca a intrat în greva foamei, el fiind nemulţumit de condiţiile de... 02 Dec 2016 | (2)
DNA cere 6 ani și jumătate de închisoare pentru Adrian Severin Procurorii DNA au cerut luni magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție o... 14 Noi 2016 | (2)