2018-12-18 23:47


JAF ARMAT LA O BANCA DIN BUCURESTI

 |  11:11
JAF ARMAT LA O BANCA DIN BUCURESTI

Jaf armat la o bancădin Bucureşti, din zona Brâncoveanu. Potrivit primelor informaţii, un individînarmat ar fi furat câteva mii de euro, transmitter Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Un bărbat înarmat ajefuit o bancă din Sectorul 4. Hoţul a luat banii din casierie şi a fugit,înainte ca angajatele să acţioneze butonul de panică.

"Vorbim de otâlharie la un punct al unei băncii Sector 4 Bucureşti. Un bărbat cu o şapcă şiglugă a pătruns în banca cu un obiect ce părea a fi un pistol, nu neputem pronunţa dacă e o armă reală sau o jucărie, le-a ameninţat pe cele treifemei din sediul băncii, două casiere şi o altă angajată. Nu erau clienţi înacel moment în bancă. Acesta a solicitat banii şi a sustras o sumă dintr-unsertar al caseriei. Se va face o evaluare a prejudiciului. Nicio o persoană nua fost agresată. Femeile au acţionat butonul de panică şi au apelat 112 după ceagresorul a părăsit banca. În urmă cu trei săptămâni a fost un control şi lis-a recomandat să asigure şi paza umană. Nu aveau pază, dar banca are camera desupraghere în interior", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvântPoliţia Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...