2018-12-12 09:34


Jaf armat pe autostradă

 |  11:48
Jaf armat pe autostradă

Un jaf armat a avut loc, marţi dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 83, un autoturism care transporta bijuterii pentru o firmă fiind oprit de persoane mascate şi înarmate aflate într-un alt autoturism.

Autoturismul atacat, care circula din direcţia Bucureşti către Piteşti, urmând să ajungă la Sibiu, la o expoziţie de bijuterii, a fost blocat de un alt autoturism, din care au coborât trei persoane mascate. Atacatorii au spart geamurile maşinii şi au sustras peste 20 de kilograme de bijuterii, apoi au părăsit locul faptei. Poliţiştii din Argeş şi judeţele limitrofe au intrat în alertă, la operaţiunile de căutare a suspecţilor participând şi un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Autostrăzi.

Și Poliţia Dâmboviţa a organizat filtre rutiere la intrările în judeţul Dâmboviţa pentru prinderea autorilor jafului petrecut, marţi, pe autostrada A1, la kilometrul 83, unde o maşină care transporta bijuterii a fost atacată de mai multe persoane. ''S-au organizat filtre la intrările în judeţ. Sunt oprite toate maşinile care par suspecte'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Mihaela Savu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...