2018-12-13 07:13


Jandarm spânzurat într-o sală de sport

 |  11:43
Jandarm spânzurat într-o sală de sport

Un jandarm a fost găsit spânzurat, astăzi dimineaţă, într-o sală de sport din municipiul Târgu Mureş de către omul de serviciu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Mureş, Daniel Manea, din primele informaţii reiese că bărbatul nu avea probleme familiale sau financiare şi lucra de foarte mult timp în Jandarmerie, în ultimii patru-cinci ani având calificative "foarte bine".

Potrivit sursei citate, bărbatul era căsătorit şi avea un copil minor. Manea a spus că este vorba despre un subofiţer care nu a avut niciodată probleme, astfel că reprezentanţii instituţiei au fost surprinşi de această veste.

Conform sursei citate, jandarmul mergea de obicei la acea sală de sport pentru a se antrena, astfel încât să îşi menţină forma fizică.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, a afirmat că Poliţia a fost sesizată în acest caz. "Am fost anunţaţi că un bărbat a fost găsit decedat în sala de sport a Şcolii 18 din Târgu Mureş. A fost găsit în această dimineaţă (vineri dimineaţa - n.r.) de omul de serviciu ", a precizat Livia Popa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...