2017-01-20 09:58

ULTIMA ORA


Jean-Claude Van Damme la Jilava

 |  08:31
Jean-Claude Van Damme la Jilava

Actorul Jean-Claude Van Damme a făcut, joi, o vizită la Penitenciarul Jilava unde a discutat cu deţinuţii despre cum a ajuns star al cinematografiei mondiale și despre filmele sale.   

Van Damme a intrat pe porţile penitenciarului salutând personalul angajat cu "enchanté", în timp ce în difuzoarele închisorii se auzeau melodii romantice, la radio.

Înconjurat de mascaţi s-a oprit prima dată la sala de forţă unde a discutat și s-a fotografiat cu câţiva deţinuţi musculoşi şi tatuaţi. Actorul le-a povestit acestora că şi prietenul său, Max, care era alături de el, a făcut şase ani de închisoare.

În vizita sa acesta a trecut prin bibliotecă, unde s-a fotografiat alături de un bărbat corpolent, iar ulterior a discutat cu deţinuţii din două celule.

Van Damme a întâlnit majoritatea deținuților la clubul penitenciarului unde a povestit cum a devenit celebru.

În final actorul a părăsit incinta penitenciarului cu o maşină de golf albă, lăsând în urmă câteva fotografii semnate.

În prezent Jean-Claude Van Damme filmează la Studiourile MediaPro din Buftea, pentru lungmetrajul "Six Bullets", care prezintă povestea unui fost mercenar cunoscut pentru faptul că găseşte copii dispăruţi. Actorul a mai filmat în România, în toamna anului trecut, tot la Studiourile MediaPro, pentru lungmetrajul de acţiune "Weapon", informează .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-24

TAGURI: Van Damme, Jilava, vizităComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image