2017-01-20 03:51

ULTIMA ORA


Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari

 |  15:15
Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari

JohnnyDepp a plătit 10 milioane de dolari pe un palat din Veneţia, actorul americandeclarând că s-a îndrăgostit de celebrul oraş italian, în timpul filmărilorpentru thrillerul "The Tourist", informează dailymail.co.uk

JohnnyDepp, în vârstă de 47 de ani, a petrecut câteva luni la Veneţia, anul trecut,filmând pentru filmul de acţiune "The Tourist", în care a avut-o caparteneră pe actriţa americană Angelina Jolie.

Potrivittabloidului britanic Daily Mail, actorul american s-ar fi îndrăgostit de"Oraşul podurilor" şi a câştigat licitaţia pentru Palazzo DonaSangiantoffetti, un palat din secolul al XVII-lea.

Potrivitcotidianului local La Nuova Venezia, starul american l-ar fi "învins"în cadrul respectivei licitaţii pe un prinţ arab şi a plătit 10 milioane deeuro pentru acel palat.

PalazzoDona Sangiantoffetti era una dintre puţinele clădiri disponibile de pe GrandCanal, fiind amplasată în cartierul Santa Croce, în apropiere de Biserica SantaMaria Mater Domini.

Palatulcumpărat de Johnny Depp, deşi necesită câteva mici reparaţii, are tavaneledecorate cu picturi renascentiste, coloane ornate şi o platformă pe acoperiş.

Palatulveneţian va deveni în curând una dintre numeroasele reşedinţe de vacanţă pentruactorul Johnny Depp, partenera sa de viaţă Vanessa Paradis şi copiii cuplului -Lily Rose în vârstă de 11 ani şi Jack în vârstă de opt ani.

Starulde la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alăturide cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe devacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi înBahamas.

Thrillerul"The Tourist", filmat la Veneţia şi Paris, sub bagheta regizoruluigerman Florian Henckel von Donnersmarck - autorul peliculei "Vieţilealtora", premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -,prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care seimplică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agental Interpolului.

Thrillerul"The Tourist" a avut premiera în România pe 7 ianuarie. Realizat cuun buget de producţie de aproximativ 100 de milioane de dolari, filmul a fostdesfiinţat de critici, însă a obţinut până la ora publicării acestor informaţiiîncasări de 205,2 milioane de dolari pe plan mondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image