2017-01-18 10:05

ULTIMA ORA


Judecătoare reținută de DNA

 |  16:05
Judecătoare reținută de DNA

Secţia pentru judecători a CSM a încuviinţat, ieri, percheziţia la domiciliu, reţinerea şi arestarea preventivă a judecătoarei Anişoara Topor, de la Judecătoria Focşani, cercetată de procurori pentru fapte de corupţie.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins, astăzi, la locuinţa judecătoarei Anişoara Topor, de la Judecătoria Focşani, suspectată de anchetatori că ar fi primit bani pentru a da soluţii favorabile în anumite dosare.

Aceasta a fost adusă la sediul central al DNA, pentru audieri.

Anişoara Topor este judecător la Secţia Civilă a Judecătoriei Focşani.

Potrivit preşedintelui Judecătoriei Focşani, Daniela Matache, judecătoarea Anişoara Topor nu a avut nicio abatere disciplinară, iar la evaluarea anuală a obţinut calificativul "Foarte bine". Potrivit președintelui Tribunalului Vrancea, Costică Diță, judecăatoarea a mai fost reclamată în câteva rânduri, iar Inspecţia Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii a efectuat verificări.

Familia Topor are în proprietate o vilă şi un apartament în Focşani, şi o casă de vacanţă în comuna Lepşa (Vrancea). Potrivit declaraţiei de avere, Anişoara Topor a cîştigat anul trecut 70.671 de lei, iar soţul ei, Marian Topor a căştigat din avocatură 12.750 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: anisoara_topor, csmComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
08 Dec 2011

Daca asa intelegeti voi s a cenzurati postarile ce nu va convin , nu e bine ce faceti.Mai incerc o da ta: Nu DNA e institutia c are decide si face retine ri ci justitia. Stefan Gh eorghiu sau Spiru Haret?

Adauga un comentariu

Random image