2018-07-18 06:10


Judecătoarea Carmen Mladen, reţinută pentru şantaj şi corupţie sexuală

 |  10:18
Judecătoarea Carmen Mladen, reţinută pentru şantaj şi corupţie sexuală

Judecătoarea Carmen Mladen, de la Secţia a II-a civilă a Curţii de Apel Craiova, a fost reţinută,  în noaptea de miercuri spre joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) sub acuzaţiile de şantaj şi corupţie sexuală. Procurorii anticorupţie vor cere instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă a acesteia pentru 29 de zile.

Carmen Mladen a fost dusă la sediul central al DNA pentru a fi audiată în legătură cu acuzaţiile care îi sunt aduse. După audiere, procurorii au dispus reţinerea acesteia şi urmează să ceară, joi, instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea ei preventivă.

Potrivit acuzaţiilor, Carmen Mladen ar fi întreţinut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi, iar apoi le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile lor. Acesta ar fi pretins sume mari în valută. Procurorii DNA au descoperit ultimul caz în care era vorba despre 5.000 de euro pretinşi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală.

La solicitarea procurorilor DNA, pentru presupuse fapte de şantaj, secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, miercuri, reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Elena Carmen Mladen, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-18

TAGURI: Carmen_Mladen, DNA, şantaj, corupţie_sexuală

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova