2017-01-16 18:14

ULTIMA ORA


Judecătoarea Maria David, arestată preventiv pentru 29 de zile

 |  18:09

Magistraţii ÎCCJ au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a judecătoarei Maria David, de la Secţia civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, sub acuzaţia de trafic de influenţă. Apărătorul judecătoarei a declarat că va formula recurs.

Judecătoarea de la Secţia civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie Maria David a fost reţinută marţi seară pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie-decembrie 2009, , a pretins şi primit de la un denunţător, în trei tranşe, prin intermediar, suma de 200.000 euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CITITOR
01 Mar 2012

Din ce in ce mai multi di ntre cei care au contact cu instantele se pare ca fac afirmatii care ridica un mare, mare semn de in trebare asupra modului im partial in care anumiti j udecatori ar trebui sa im parta dreptatea. Culmea e ste ca acele afirmatii se pare ca vizeaza in princ ipal instantele din Bucur esti ! Cred ca o interve ntie rapida si hotarata a ministerului de justitie , a CSM, a DNA si SRI, cu monitorizarea atenta - s i fara vreo ingerenta in actul de justitie - a do sarelor aflate pe rol - s i cred ca in principal ce le in care statul este in timat ! - ar fi de natura , in cel mai simplu caz - sa inlature macar o part e din suspiciunile care s e pare ca s-au cam adunat deasupra instantelor din Romania.

Adauga un comentariu

Random image