2018-12-19 01:49


Judokanul Daniel Brata, reţinut pentru tentativă de omor

 |  19:33
Judokanul Daniel Brata, reţinut pentru tentativă de omor

Campionul naţional la judo Daniel Brata a fost reţinut, marţi, de procurorii Parchetului Tribunalului Bihor pentru tentativă de omor calificat, afirmă surse judiciare, care adaugă că un alt coleg al acestuia, Valentin Radu, este cercetat în libertate după ce, în iulie, cei doi ar fi agresat un tânăr. Potrivit unor surse judiciare, tânărul reţinut este campionul naţional la judo Daniel Brata, membru în lotul naţional al României, în timp ce un coleg al său din lot, Valentin Radu, este cercetat, în prezent, în stare de libertate.

Şeful Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Vasile Popa, a declarat că cei doi tineri sunt acuzaţi că, în urmă cu o lună, au agresat un tânăr orădean în faţa unui club din municipiu. În urma loviturilor primite, tânărul a fost internat la Spitalul Judeţean din Oradea, cu multiple fracturi craniene, suferind două intervenţii neuro-chirurgicale, una la Oradea şi o alta la Timişoara, însă în pofida eforturilor medicilor a rămas cu o paralizie pe partea dreaptă a corpului şi dificultate de vorbire.

Potrivit certificatului medico-legal, Adrian Popa are nevoie de cel puţin 80 de zile de îngrijiri medicale, însă leziunile i-au provocat "o infirmitate fizică permanentă".

"Procurorii au fost sesizaţi despre incident în cursul zilei de luni. În prezent, se fac audieri în acest caz. Unul dintre agresori a fost reţinut, cel de-al doilea este plecat deocamdată din ţară. După întoarcerea şi audierea lui, se vor lua măsuri şi în cazul lui", a declarat procurorul Vasile Popa. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 12/13 iulie, la un club din Oradea.

Un tânăr de 25 de ani, Adrian Popa, consilier juridic la o firmă din municipiu, afirmă că se afla în local împreună cu doi prieteni şi că a fost atacat de cei doi sportivi în momentul în care au ieşit din club, pentru a pleca acasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Aug 2012

Brada a dovedit celor care il sustin pt actele criminale, ca este un campion cind vine sa omoare nevinovati in bataie, cit despre CAMPIONUL NATIONAL nu a fost in stare sa se califice pt nici un loc la OLIMPICE.poate ca federatia judo este mindra de el este campion in CRIME, sint bani care se cheltuiesc pt CAMPIONUL BRATA
CARMEN
12 Sep 2012

DECI BRATA MERGE LA LONDRA, RADU INTRA IN RELATIE AMOROASA CU AVOCATA CARE IL APARA IN PROCES LA CE SA SE MAI ASTEPTE OAMENII DIN ORADEA . NOI STIM CA CEAUSESCU A MURIT, DAR PACAT CA A LASAT MOSTENIRE CELOR DIN JUSTITIE CORUPTIA
Random imageUltimele stiri


loading...