2018-12-11 08:55


Justin Bieber, cel mai bogat adolescent de la Hollywood

 |  21:38
Justin Bieber, cel mai bogat adolescent de la Hollywood

Cântăreţul canadian Justin Bieber ocupă prima poziţie pe lista celor mai bogaţi adolescenţi de la Hollywood, alcătuită în fiecare an de editorii revistei People.

Artistul canadian a obţinut în 2010 venituri de 53 de milioane de dolari, informează contactmusic.com. Justin Bieber se bucură de un succes fulminant de când s-a lansat, în anul 2009, iar averea lui nu a încetat să crească de atunci. Potrivit revistei People, tânărul cântăreţ ocupă prima poziţie pe această listă graţie veniturilor aduse de filmul 3D "Never Say Never" - care prezintă concertele sale -, de linia lui de parfumuri şi de vânzările discurilor sale.

Miley Cyrus, starul din serialul "Hannah Montana", ocupă poziţia a doua în acest clasament, cu venituri de 48 de milioane de dolari, obţinute în urma concertelor incluse în recentul ei turneu mondial. Nick Jonas, membru al trupei The Jonas Brothers şi fostul iubit al cântăreţei Miley Cyrus, se află pe locul al treilea, cu venituri de 12,5 milioane de dolari.

Pe poziţiile următoare se situează copiii cuplului Will Smith-Jada Pinket Smith, Jaden şi Willow, care au încasat fiecare circa 9 milioane de dolari în 2010. Ei sunt urmaţi de Taylor Lautner, unul dintre starurile din franciza "Amurg/ Twilight", cu 8,5 milioane de dolari, şi de Selena Gomez, cu 5,5 milioane de dolari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Aug 2011

degeaba nimeni nul intrece cu 12 mil d fani p twit mda . selenuta giata d ia numa 5 mil :))))) ii varza
Random imageUltimele stiri


loading...