2018-12-13 04:26


Kate Winslet a înființat un grup împotriva operațiilor estetice

 |  22:09
Kate Winslet a înființat un grup împotriva operațiilor estetice

Actriţa britanică Kate Winslet a înființat împreună cu Emma Thompson şi Rachel Weisz un grup special care militează contra tendinţei generale printre starurile de la Hollywood de a-şi face operaţii estetice.

Kate Winslet este hotărâtă să nu facă niciodată o astfel de operaţie informează contactmusic.com. Grupul se va numi "British Anti-Cosmetics Surgery League". "Nu voi face niciodată astfel de operaţii. Ele sunt împotriva moralei mele, împotriva felului în care m-au crescut părinţii mei şi împotriva a ceea ce eu consider o frumuseţe naturală. Sunt o actriţă, nu vreau să-mi îngheţ expresia feţei", a declarat Kate Winslet.

"Nu-mi pierd timpul făcându-mi griji pentru felul cum arăt. Ne aflăm acum într-o perioadă îngrozitoare, obsedată de tinereţe, în care toată lumea are nevoie să arate de 30 de ani la vârsta de 60 de ani", a spus, la rândul ei, Emma Thompson, în timp ce Rachel Weisz consideră că "oamenii care arată perfect nu sunt sexy şi nici deosebit de frumoşi". La rândul ei, actriţa Salma Hayek s-a declarat în mod public împotriva operaţiilor estetice.

"Cred că fiecare femeie are dreptul de a lupta pentru a-şi păstra frumuseţea. Dar operaţiile estetice au devenit un fel de uniformă a unei generaţii. Iar ele (operaţiile estetice, n.r.) nu sunt neapărat frumoase. Nu este ceva ce ţine de riduri, pur şi simplu ele nu te fac frumoasă", a declarat Salma Hayek într-un interviu acordat revistei Allure.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...