2018-12-14 07:26


Kelemen: Nu s-a discutat despre creşterea salariilor din octombrie

 |  13:56
Kelemen: Nu s-a discutat despre creşterea salariilor din octombrie

Liderii coaliţiei se contrazic în ceea ce priveşte creşterile salariale ale bugetarilor. Varujan Pambuccian, liderul minorităţilor naţionale afirmă că s-a discutat ca bugetari să primească bani în plus din octombrie. Kelemen Hunor, preşedintele UDMR spune că nici vorbă de aşa ceva: în coaliţie nu s-a discutat despre salariile din 2011, ci doar de majorări în 2012.

“Noi, în Coaliţie, despre perspectiva 2011 (a măririi salariilor bugetarilor - n.r.) nu am discutat. Noi am discutat teoretic pe această temă, fără să luăm o decizie, dar nu pentru anul 2011. Într-adevăr, aşa cum am promis de anul trecut, am discutat despre bugetul din 2012, dacă va fi posibilă majorarea. A fost o discuţie ipotetică cu privire la ce ar însemna asta pentru buget, care va fi anvelopa bugetară pentru anul viitor, cum putem să ne încadrăm acolo, dar a fost o discuţie fără nicio decizie, nu din octombrie 2011. Eu am participat la Coaliţie, dar aşa ceva nu s-a discutat”, a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, după şedinţa de luni a coaliţiei, că liderii politici ai arcului guvernamental sunt de acord cu majorarea salariilor bugetarilor, în trepte, din trimestrul al IV-lea al anului 2011, însă procentul de creştere se va decide în funcţie de nivelul încasărilor la bugetul de stat. “E foarte posibil, în măsura încasărilor care vin în economie. Depinde enorm de încasări”, a spus Pambuccian. El a declarat că nu se pune problema “dacă” se majorează salariile din trimestrul al IV-lea al anului 2011, ci “cu cât” se face această creştere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...