2018-12-13 04:22


Kevin Costner va filma în România

 |  11:33
Kevin Costner va filma în România

Kevin Costner va filma la București pentru o serie TV, The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de postul History Channel, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. Filmările vor dura 13 săptămâni şi vor avea loc în proporţie de 90% în studiourile Castel Film. 

Seria TV pune în scenă rivalitatea dintre două familii în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite. Până acum, singura vedetă confirmată din distribuţia acestei miniserii TV este Kevin Costner, a declarat directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea pentru Mediafax.

Castel Film organizează un casting pentru mai multe roluri secundare care vor fi interpretate de actori români.

Costner va fi şi unul dintre producătorii acestui proiect de televiziune, în care este posibil să maijoace actorii Bill Paxton şi Robert Duvall.

Serialul TV va fi regizat de Kevin Reynolds, cu care Kevin Costner a mai colaborat la superproducţiile "Waterworld - Lumea apelor" (1995), pentru care cineastul a fost nominalizat la Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, şi "Robin Hood, prinţul hoţilor" (1991), potrivit site-ului imdb.com.

Actorul nu va fi pentru prima dată în România. În octombrie 2009, actorul a susţinut un concert alături de trupa sa, Modern West, în timpul Festivalului de film Ro-IFF .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...