2016-10-23 19:17

ULTIMA ORA


Kim Jong-Un ameninţă cu un posibil atac

 |  10:51

Kim Jong-Un, noul lider al Coreei de Nord, le-a ordonat forţelor armate să lanseze un puternic atac de retorsiune împotriva Coreii de Sud în cazul unei provocări, în contextul în care trupele sud-coreene şi cele americane urmează să înceapă luni exerciţiile anuale de simulare de război.

Noul lider a transmis ordinul în timpul unei vizite la unităţile militare de primă linie, inclusiv la cea care a bombardat insula sud-coreeană Yeonpyeong în 2010, ucigând patru persoane, a anunţat Agenţia oficială nord-coreenă de presă. Legăturile dintre cele două Corei trebuie să se îmbunătăţească pentru ca Phenianul şi Washingtonul să poată înregistra progrese reale în relaţia lor, a apreciat sâmbătă un înalt emisar al SUA, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

TAGURI: Coreea de Nord, Kim Jong-Un, ameninţăriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aeroportul de lângă Copenhaga și două centre comerciale, evacuate de urgență Poliția daneză a evacuat aeroportul Roskilde, situat în apropierea capitalei Copenhaga, precum... 17 Oct 2016 | (0)
Samsung, dată în judecată și în Coreea de Sud, în scandalul “Galaxy Note 7” Un număr de 38 de sud-coreeni care dețin Galaxy Note 7 intenționează să dea în judecată... 19 Oct 2016 | (0)