2018-12-16 10:23


Kobe Bryant, anchetat după o altercaţie la biserică

 |  12:25
Kobe Bryant, anchetat după o altercaţie la biserică

Kobe Bryant, starul baschetului american, va fi audiat de poliţie după o altercaţie cu un bărbat, căruia i-a luxat încheietura mâinii după ce a încercat să-l fotografieze pe jucătorul lui Los Angeles Lakers în timp ce acesta se afla într-o biserică din San Diego.

Bărbatul respectiv îl acuză pe Bryant că i-a răsucit mâna şi i-a luat telefonul, pe care i l-a înapoiat doar după ce s-a convins că nu conţine nicio fotografie cu el sau soţia sa, a precizat un reprezentant al poliţiei din San Diego, Gay Hassan.

Detectivii noştri au preluat cazul şi speră că vor putea discuta cu domnul Bryant', a declarat Hassan în legătură cu incidentul produs la biserica catolică din Carmel Valley. Acesta a adăugat că bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a primit îngrijiri la mână într-un spital local.

În vârstă de 32 ani, Kobe Bryant are în palmares cinci titluri de campion al NBA cucerite cu Los Angeles Lakers, fiind selecţionat de 13 ori în All Star Game, meciul anual al vedetelor Campionatului profesionist nord-american de baschet.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...