2017-01-19 17:29

ULTIMA ORA


La Hotelul de Gheaţă de la Bâlea este mai cald decât în apartamentele din Sibiu

 |  13:41
La Hotelul de Gheaţă de la Bâlea este mai cald decât în apartamentele din Sibiu

Camerele Hotelului de Gheaţă aflat în Munţii Făgăraşului, la Bâlea Lac (judeţul Sibiu), au fost mai călduroase decât cele din municipiul Sibiu, diferenţa de temperatură fiind de cel puţin cinci grade.

Dacă în judeţul Sibiu, temperatura minimă, până pe 3 februarie, în cursul nopţii, este prognozată chiar şi la minus 27 de grade, la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, miercuri noapte, termometrele vor arăta cel mult, minus 18 grade Celsius. Nopţile şi dimineţile din municipiul Sibiu s-au dovedit mult mai geroase decât cele de la mare altitudine, dovadă că 10 turişti, o parte din ei veniţi din Marea Britanie, au preferat să îşi petreacă week-end-ul în camerele îngheţate, dormind pe paturi de gheaţă, înveliţi în saci de dormit şi acoperiţi de pături şi blănuri din animale.

“Sâmbătă şi duminică am avut 10 persoane care au închiriat 5 camere în Hotelul de Gheaţă şi şi-au petrecut fără probleme sejurul. Este vorba şi de turişti români şi de turişti străini. În interiorul camerelor, temperatura mai creşte puţin, dacă sunt persoane înăuntru. Cine vine cu saci de dormit speciali pentru minus 20 de grade poate să doarmă fără probleme în Hotelul de Gheaţă sau în iglu”, a declarat Adelina Grigoroiu, directorul de Marketing de la Hotelul de Gheaţă, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-28

TAGURI: Hotelul_de_Gheata, Balea_Lac, gheata, cald, Sibiu, zapadaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image