2017-01-17 23:33

ULTIMA ORA


La Tribune: Performanţele "obraznice" ale Dacia în Europa salvează Renault

 |  14:31
La Tribune: Performanţele "obraznice" ale Dacia în Europa salvează Renault
Vânzările Dacia din Europa salvează rezultatele grupului Renault, iarperformanţele "obraznice" ale mărcii româneşti se datoreazăsuccesului modelelor Sandero şi Duster, comentează La Tribune.

"RezultateleDacia le salvează pe cele ale Renault, ceea ce este îngrijorător. Marcaromânească a depăşit luna trecută 20.000 de înmatriculări de automobile noi (înEuropa - n.r.). Cota de piaţă s-a apropiat de 2%. Dacia nu este departe de Seat, şi nici chiar deHyundai.Franţa a absorbit 38% din înmatriculările europene ale mărcii. Nu este răupentru o maşină care, iniţial, nu era destinată comercializării în Europa deVest", titrează La Tribune într-un articol intitulat "Obrazniculsucces al Dacia în Europa".

Publicaţiasubliniază că întârzierile în livrarea Duster-ului sunt în continuare ridicate,iar cererea pentru acest model este puternică.

ÎnmatriculărileDacia au crescut cu 18,7% în Europa, potrivit datelor AsociaţieiConstructorilor Europeni de Automobile (ACEA), una dintre cele mai"frumoase" dinamici de pe piaţă, notează La Tribune.

Înschimb, înscrierile în circulaţie ale mărcii Renault au coborât cu 8,9%.Scăderea poate fi atribuită performanţelor slabe ale pieţei spaniole, pe caregrupurile franceze ocupă o cotă importantă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image