2018-07-20 06:04


La Vaslui, sute de apeluri la Ambulanţă

 |  19:01
La Vaslui, sute de apeluri la Ambulanţă

La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui s-au înregistrat azi peste 150 de solicitări de la persoane afectate de caniculă.

Potrivit declaraţiei directorului medical al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu, personalul medical se aşteaptă ca numărul solicitărilor să crească în zilele următoare, când judeţul se va afla sub avertizarea cod portocaliu de caniculă.

“Ne aşteptăm ca patologiile legate de temperaturile extreme să crească în zilele următoare, având în vedere că meteorologii au anunţat temperaturi foarte ridicate în perioada 22 - 23 iunie. Cetăţenii trebuie să fie atenţi şi să se protejeze încercând să nu iasă din case la orele amiezii, să nu consume băuturi alcoolice şi să se hidrateze foarte bine “, a declarat dr. Daniel Ungureanu.

La rândul său, prefectul judeţului Vaslui, Radu Renga, a atenţionat toţi angajatorii să ia măsurile necesare de reducere a efectelor caniculei, având în vedere faptul că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de caniculă şi disconfort termic până la finele acestei săptămâni, respectiv zilele de 22- 23 iunie, când valorile termice vor atinge 37 de grade. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-08

TAGURI: Ambulanta, SAJ, apeluri, Daniel Ungureanu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova