2017-01-17 07:05

ULTIMA ORA


Lady Gaga interzisă în China

 |  10:09
Lady Gaga interzisă în China

Autoritățile chineze au interzis difuzarea a circa o sută de piese pe site-urile de muzică online. Printre acestea se află piese aparținând lui Lady Gaga sau grupului Backstreet Boys. 

Autoritățile chineze susțin că intenționează să facă „ordine” pe piaţa muzicii de pe internet, care trebuie curăţată de cântecele „care aduc prejudicii siguranţei şi culturii de stat”.

Acestă interdicție vizează cântece precum „The Edge of Glory”, „Hair”, „Marry the Night” sau „Bloody Mary”, interpretate de Lady Gaga, conform Agerpres.

Lista cuprinde și piese ale grupului Backstreet Boys, ale cântăreţei americane Beyonce Knowles, ale canadienilor de la Simple Plan sau ale trupei britanice Take That.

Taiwaneza Chang Hui-mei, aflată în relaţii reci cu Beijingul, după ce a cântat imnul taiwanez la învestirea fostului preşedinte, Chen Shui-bian, în 2000 are, de asemenea, cântece și concerte interzise.  

În China deseori sunt refuzate concertele unor vedete internaţionale sau condiționate de  piesele care vor fi interpretate. Motivul oficial pentru care China a impus din 2010 ca toate cântecele introduse online pe site-urile de muzică să fie aprobate în prealabil, este lupta împotriva pirateriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image